MIST gets a new office/lab

May 2017: As the Alfvén Laboratory renovation that started a year ago nears its end it is possible for MIST to move into a dedicated office and lab. The desks of project manager Sven Grahn and project assistant Agnes Gårdebäck are on the left. Further to the right are the electronics work bench, the laminar flow bench and a cabinet for tools and instruments. The glass cabinet on the extreme right contains the various subsystems of the satellite and associated equipment.

IMG_9469

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: